In 1954 namen de Heer en Mevrouw van Beek Banketbakkerij Boot aan de Beijerlandselaan in Rotterdam over.
Na enkele jaren volgde het eerste filiaal aan de Slinge in de splinternieuwe nieuwbouwwijk Zuidwijk.
Met hard werken en liefde voor het vak is hier onze naam gevestigd. Na een geleidelijke overname van het bedrijf door de kinderen Jaap en Anne-Marie
vanaf 1989 volgde al snel een filiaal aan de Meent in Rotterdam Centrum. Toen meteen al opgezet als winkel met chocolaterie.
Momenteel is dit nog steeds de plek waar wij onze chocoladeproducten samenstellen.
Later openden we ons derde filiaal aan de Hesseplaats na overname van Patisserie Lion.

Met de overname van Banketbakkerij Specker in 2003 verdubbelden we de omvang van ons bedrijf met een mooie winkel aan de Karel Doormanstraat en een winkel mét Tearoom in het winkelcentrum Oosterhof in Rotterdam.

 

Achter de schermen hebben we gestaag gewerkt aan het op één lijn brengen van de twee bedrijven. En vanaf 1 januari 2007 presenteren we ons met trots aan onze klanten als Banketbakkerij van Beek & Specker.
Klaar voor de toekomst om wekelijks vele duizenden consumenten van ons banket te laten genieten.


Op 1 oktober 2014 is onze nieuwe winkel "kraam" geopend in de Rotterdam Markthal een prachtige plek iom onze verse producten te verkopen


In 2015 is onze winkel Hesseplaats gesloten en op 1 januari 2017 hebben wij ook onze winkel Oosterhof gesloten.

Nu verkopen wij nog op 4 plekken in Rotterdam onze heerlijke banketproducten.



 

Appelboterkoek


Roomboterkoek gevuld met verse appeltjes, kaneel en amandelen.



 

Chocolade roomletter puur groot


Chocolade letter gemaakt van de beste puur chocolade vermengd met roomboter en een decor van noten en marsepein Sint of Piet.
Al onze chocoladeletters worden geproduceerd in eigen chocolaterie van Fairtrade chocolade
Deze letters kunt u in ieder gewenste letter van het alfabet bestellen.
Dit kunt u via een email aan ons doorgeven: info@vanbeekbanket.nl



 

Aardbei spiegelgebak


Harde wener bodem. amandelcake, aardbei mousse en een hart van zuiver aardbei crémeux.
Het gebakje is afgedekt met een rode spiegel en een decor van verse vruchten.




Marsepein winterkost

De winterkost maken wij net als al onze andere marsepein producten van zuiver amandel marsepein.

  lees meer